Bezoek Fort Het Werk aan de Korte Uitweg uitstapjes in de omgeving (2024)

Fototentoonstelling Nieuwstad in Beeld

tijdelijke activiteit culemborg, Gelderland, Oud-Katholieke Kerk (5.67km) - Ruim 100 inwoners in Nieuwstad - de oudste stadswijk van Culemborg - lieten zich in hun eigen omgeving fotograferen en deelden hun verhalen over wonen in hun Nieuwstad.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 7 september 2024 t/m zondag 22 september 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur

info bookmark_border mail

Oogstfeest Kromme Rijnstreek

tijdelijke activiteit cothen, Utrecht (7.34km) - Veel activiteiten, demonstraties, kraampjes gerelateerd aan de agrarische sector. Agrarische bedrijven opengesteld voor het publiek, veehouderij, akkerbouw en fruitteelt. Rondleidingen door de boomgaard. Educatieve kinderactiviteiten, oude ambachten.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 31 augustus 2024, van 10:00 uur tot 19:00 uur

info bookmark_border mail

Voorstelling "Fête Magnifique" van Circus Snor

tijdelijke activiteit bunnik, Utrecht, Boerderij Nieuw Slagmaat (7.69km) - Op 23 en 24 augustus is Circus Snor bij Boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik. Een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 23 augustus 2024 t/m zaterdag 24 augustus 2024, van 11:00 uur tot 13:00 uur

info bookmark_border mail

Autopuzzeltocht langs de mooiste kastelen van Utrecht

schalkwijk, Utrecht (2.43km) - Volg de Utrechtse Kastelen route van Puzzeluitje.nl: een autopuzzeltocht langs kastelen, fruitboomgaarden, boerenwinkeltjes en meer prachtige plekken.

info bookmark_border mail dagjewegtickets.nl

Volg een ontspannende lachworkshop

utrecht, Utrecht (10.06km) - Lachen is gezond! Volg een ontspannende lachworkshop bij GetTheLaughFlow. De workshops zijn op maat en worden in heel Nederland georganiseerd.

info bookmark_border mail getthelaughflow.nl

Jumpsquare Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (5.98km) - Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jumpsquare Nieuwegein en ontdek de verschillende attracties zoals de Tumbling lane, waar je al je tricks kunt oefenen of doe één van de uitdagende Airpark parcours.

Jumpsquare Nieuwegein »

info launch bookmark_border mail jumpsquare.com

Fort Werk aan de Korte Uitweg

tull en 't waal, Utrecht (0.08km) - Bezoek Fort KWU en ontdek het gezellige theehuis en terras in het prachtige natuur van Tull en Het Waal. Laat je verrassen op deze unieke locatie in Houten.

info bookmark_border mail

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (3.68km) - De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

Speelparadijs Ballorig Houten

houten, Utrecht (4.12km) - Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Volop beleving voor de kids!

info bookmark_border mail

Bewonder 90 jaar Lego in Museum van de 20e Eeuw

Stedelijk Museum Vianen

vianen, Utrecht (4.64km) - In het Stedelijk Museum Vianen is er werk van hedendaagse kunstenaars en historisch erfgoed van de stad te zien.

info bookmark_border mail

Museumwerf Vreeswijk

nieuwegein, Utrecht (4.89km) - Museumwerf Vreeswijk biedt met exposities en gerestaureerde oude schepen inzicht in de oude scheepsbouw, de aandrijving van vroegere schepen en de gangbare typen destijds. Het museum restaureert ook oude schepen.

info bookmark_border mail

Theater Aan de Slinger

houten, Utrecht (5.31km) - Bij Theater Aan de Slinger in Houten geniet je van podiumkunsten.

info bookmark_border mail

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (5.41km) - Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

info bookmark_border mail

Pooltime Bowling Houten

houten, Utrecht (5.81km) - Alle ingrediënten voor een leuke avond weg zijn aanwezig bij Pooltime Bowling Houten.

info bookmark_border mail

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (5.88km) - Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

info bookmark_border mail

RSGA Design Museum

culemborg, Gelderland (6.3km) - In de oude zagerij van de meubelfabriek van RSGA Design vind je het RSGA Design Museum. Hier bewonder je bijzondere designstoelen van uiteenlopende Nederlandse ontwerpers én unieke Rietveldmeubels.

info bookmark_border mail

Reizend Scoutingmuseum

culemborg, Gelderland (6.49km) - Van padvinders tot scouts; het Reizend Scoutingmuseum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden en heden van de Scouting.

info bookmark_border mail

Natuurcentrum De Schaapskooi

schoonrewoerd, Utrecht (6.54km) - Natuurcentrum De Schaapskooi herbergt de Natuur- en Vogelwacht De Vijfheerenlanden. Hier worden veel activiteiten georganiseerd met betrekking tot de natuur.

info bookmark_border mail

Kinderboerderij IJsselstee

nieuwegein, Utrecht (6.61km) - Kinderboerderij IJsselstee is een plek waar kinderen en (groot)ouders gezellig met alle boerderijdieren kunnen knuffelen. Er wonen hier konijnen, geiten, ezels, varkens en nog veel meer nieuwsgierige dieren.

info bookmark_border mail

DE KOM - stadstheater en kunstencentrum

nieuwegein, Utrecht (6.86km) - In stadstheater en kunstencentrum DE KOM staan verschillende theatervoorstellingen op de planken, maar je kunt ook zelf meedoen met kunstprojecten en workshops.

info bookmark_border mail

Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under

nieuwegein, Utrecht (7.49km) - Voor wavesurfen of bodyboarden hoeft het niet zonnig te zijn. Bij Down Under bedwing je de golven lekker binnen. Pak een bodyboard of waveboard en probeer de Wavesurfer. Op vrijdag- en zaterdagavond extra gaaf met feestelijke discoverlichting!

info bookmark_border mail

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (7.79km) - Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

info bookmark_border mail

Monkey Town IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (7.98km) - Rennen, klimmen, glijden springen, het kan allemaal in Monkey Town IJsselstein. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

info bookmark_border mail

Bowling en Partycentrum Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (8.11km) - Maak van het oer-Amerikaanse bowlen een interculturele ervaring! Geniet na het bowlen bijvoorbeeld van een Javaans buffet, kom tafelgrillen of boek bijvoorbeeld één van de bbq-arrangementen.

info bookmark_border mail

Mountain Network Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (8.21km) - Kom klimmen onder de rook van Utrecht. Dit onderscheiden klimcentrum van Nieuwegein is zeer indrukwekkend. Naast klimmen is het ook mogelijk om lekker te eten.

info bookmark_border mail

Waterliniemuseum Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (8.38km) - Hoe werkt de Hollandse Waterlinie? Zie de linie in actie in het nieuwe Waterliniemuseum Fort bij Vechten! Op het fort vlakbij Utrecht leer je alles over de verdediging van Nederland door water.

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (8.49km) - Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad Kids is een avontuurlijk pad dat helemaal gericht is op kinderen.

info bookmark_border mail

Het Waterliniepad

dordrecht, Zuid-Holland (8.53km) - Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes langs de voormalige verdedigingslinies. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, bunkers, sluizen fraaie vestingstadjes. En hoewel je altijd dicht bij de randstad bent, loop je...

info bookmark_border mail

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (8.53km) - Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

info bookmark_border mail

Mereveld

utrecht, Utrecht (8.56km) - Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

info bookmark_border mail

Museum IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (8.61km) - Leer alles over de geschiedenis van IJsselstein bij Museum IJsselstein! De geschiedenis komt hier bijna tot leven...

info bookmark_border mail

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (8.69km) - Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

info bookmark_border mail

Bezoek Fort Het Werk aan de Korte Uitweg uitstapjes in de omgeving (2024)

References

Top Articles
Dr. Jones D.O. Springfield PA
Dr. Lisa C Jones, Internal Medicine, Springfield PA
SZA: Weinen und töten und alles dazwischen
Antisis City/Antisis City Gym
Dragon Age Inquisition War Table Operations and Missions Guide
Shoe Game Lit Svg
Avonlea Havanese
Boggle Brain Busters Bonus Answers
Phenix Food Locker Weekly Ad
Wal-Mart 140 Supercenter Products
Shuiby aslam - ForeverMissed.com Online Memorials
5808 W 110Th St Overland Park Ks 66211 Directions
Notisabelrenu
Baywatch 2017 123Movies
Apus.edu Login
Kp Nurse Scholars
Hennens Chattanooga Dress Code
Pirates Of The Caribbean 1 123Movies
Seeking Arrangements Boston
Ecampus Scps Login
Rs3 Ushabti
Craigslist Lake Charles
A Christmas Horse - Alison Senxation
Random Bibleizer
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
Craigslist Pasco Kennewick Richland Washington
Great ATV Riding Tips for Beginners
Democrat And Chronicle Obituaries For This Week
Robotization Deviantart
Mjc Financial Aid Phone Number
San Jac Email Log In
Ultra Clear Epoxy Instructions
A Small Traveling Suitcase Figgerits
Western Gold Gateway
How Much Is Mink V3
Mydocbill.com/Mr
Mandy Rose - WWE News, Rumors, & Updates
Hebrew Bible: Torah, Prophets and Writings | My Jewish Learning
Crazy Balls 3D Racing . Online Games . BrightestGames.com
Review: T-Mobile's Unlimited 4G voor Thuis | Consumentenbond
Gary Lezak Annual Salary
How To Upgrade Stamina In Blox Fruits
Craigslist en Santa Cruz, California: Tu Guía Definitiva para Comprar, Vender e Intercambiar - First Republic Craigslist
No Boundaries Pants For Men
Gym Assistant Manager Salary
SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
Traumasoft Butler
Paul Shelesh
Pgecom
Christie Ileto Wedding
Ark Silica Pearls Gfi
라이키 유출
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 5944

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.