O'Right online kopen? | JohnBeerens.com (2024)

O’Right

O'Right is een haarverzorgingslijn die niet alleen focust op natuurlijke producten, maar ook probeert de traditionele Taiwanese rituelen en ecologische levensstijlen met elkaar te combineren. In 2002 betrad O’Right de salonindustrie als reactie op de toenemende behoefte van consumenten en haarstylisten naar een echte natuurlijke haarverzorgingslijn waar ze zich goed bij voelen en die ze elke dag veilig kunnen gebruiken. Het merk is geïnspireerd door de natuur en de groene lifestyle van hun klanten. Op deze manier wil O'Right de gezondheid van de mens en de liefde voor de natuur benadrukken. Het groene haarverzorgingsmerk richt zich op 3 eenvoudige verplichtingen: hoogwaardige producten die gezond zijn voor mensen en gezond zijn voor de aarde.

O’right is 100% ecologisch en natuurlijk. Daarnaast zijn de producten vegan, glutenvrij en worden ze niet getest op dieren. Door de natuurlijke focus van het bedrijf bevatten de producten geen sulfaten, parabenen en andere kwalijke stoffen en worden de haarproducten gezien als duurzaam en verantwoordelijk.

O’Right producten

  • O’Right Bamboo: haar- en hoofdhuidverzorging met bamboebald-extracten met vochtinbrengende kwaliteiten om het vochtbalans op peil te brengen
  • O’Right Camellia: haarverzorging verrijkt met het extract van de witte threeroos Camellia voor hoofdhuidproblemen, vet haar en psoriasis
  • O’Right Dandelion: haarverzorging voor een gevoelige hoofdhuid en kinderen die het haar op een milde wijze reinigen zonder dat het de hogen of de huid irriteert
  • O’Right Goji Berry: haarverzorging voor fijn en futloos haar
  • O’Right Golden Rose: haarverzorging met unieke botanische kleurbescherming voor gekleurd haar
  • O’Right Green Tea: haarverzorging voor normaal haar zonder specifieke haarproblemen
  • O’Right Purple Rose: haarverzorging met essentiële oliën die beschadigd en gekleurd haar herstellen
  • O’Right Recoffee: haarverzorging met gerecycled koffiedik voor volumineus haar
  • O’Right Rose Hip: haarverzorging met verschillende olien vol met voedingsstoffen om het haar intens te hydrateren
  • O’Right Tea Tree: haarverzorging gemaakt van de pure Australische Tea Tree-olie
  • O’Right Kids: haarverzorging speciaal voor kinderen

O’Right en een beter milieu

O’right gelooft dat bijdragen aan een groenere wereld iets is wat iedereen kan doen. Ieder klein stapje draagt bij tot grotere veranderingen in het milieu. Daardoor richten ze zich op deze overtuiging met het doel om de omgeving nog gezonder te maken. O’right is er vanaf begin 2002 van overtuigd dat gezondere producten voor maatschappij, mens en milieu leiden tot een duurzamere toekomst. Het logo bestaat uit een groene O, wat staat voor de aarde die ze groener willen maken. In meer dan 30 landen over de hele wereld blijven ze zichzelf uitdagen om “groen” naar een heel ander niveau te tillen en elk aspect van de producten en toeleveringsketen groen te maken. Van groene productie tot de hoogwaardige ingrediënten in alle producten, biologische afbreekbare en “hergroeibare” verpakkingen tot de zakelijke levensstijl en sociale verantwoordelijkheid zorgen voor een merk met echt passie voor de natuur en hun producten. O’Right staat voor de juiste dingen die ze willen bereiken.

O’Right Duurzame verpakkingen

Vanwege het doel om de producten beter en groener te maken, ontwikkelde O’right een verpakking die zoveel mogelijk in balans zou zijn met het milieu. Uit onderzoek was gebleken dat 90% van al het plastic afval wereldwijd slechts eenmalig gebruikt wordt en eindigt als afval in het milieu. Volgens schatting van de Verenigde Naties zal, als we dit aanhouden, in 2050 er net zoveel plastic in de oceaan drijven als dat er dierlijk leven is. O’right wil dit omkeren door composteerbare verpakkingen te gebruiken waar dit kan. Dit zorgde ervoor dat O’right de volgende verpakkingsconcepten heeft bedacht:

Tree-in-a-Bottle: Deze verpakking is 100% gemaakt van PLA dat op natuurlijke wijze wordt gewonnen uit plantaardig afval. De verpakking kan op een duurzame wijze gecomposteerd worden waardoor bij optimale omstandigheden de fles binnen een jaar gecomposteerd wordt. Bij dit proces komen dan zaden vrij waaruit een acaciaboom kan groeien. Deze verpakking wordt gebruikt bij de Green Tea, Golden Rose en Goji Berry Shampoo 250ml.

Floralbox: Veel producten zitten nog steeds verpakt in doosjes. Om dit te verduurzamen heeft O’right alle papieren verpakkingen gemaakt van FSC-papier waardoor het hout op een duurzamere wijze wordt gewonnen. De dozen bevatten handmatig gemaakt stukjes zaadpapier waaruit een plant kan groeien. Dit kan door het doosje simpelweg in de aarde te stoppen. Verder bevat de verpakking zelf geen kwalijke stoffen en bestaat de bedrukking uit soja-inkt.

Bamboe: Bamboe wordt gezien als een van de meest duurzame houtsoorten die er is. Een bamboe bos absorbeert meer Co2 en produceert 35% meer zuurstof dan een gewoon bos. Verder kan bamboe zeer snel groeien, soms wel meer dan 80 centimeter per dat, waardoor het verantwoord en snel geoogst kan worden. De bamboe wordt gebruikt voor de doppen op de fles en laat op ambachtelijke wijze de mooie en krachtige structuur van de bamboe zien.

Recoffee: O’right maakt in de producten gebruik van gerecycled koffiedik olie wat uitermate geschikt is als verzorging voor het haar. Van de restanten van de gerecyclede koffie blijven dan vezels over die O’right gebruikt om een kunststof fles (PLA) van volledig organisch materiaal uit te maken.

O'Right online kopen

Wil je jouw haar ook verzorgen en laten genieten van deze fijne producten zonder dat het milieu hierbij benadeeld wordt? Bestel dan snel een van de O'right haarproducten op JohnBeerens.com en ervaar wat deze producten voor jouw haar kunnen doen! Mocht je toch nog vragen hebben over de producten of ben je benieuwd wat het beste bij jouw haartype past, kan je altijd contact opnemen met een van onze beautyspecialisten via de mail:[emailprotected]of telefonisch via: +31 (0)13 530 20 10, zij helpen je graag verder!

O'Right online kopen? | JohnBeerens.com (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5833

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.